Det Mobila Apoteket

Aus LKL Wiki
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Skäggolja används för att ge fukt och näring åt både skägg och hud. När man precis börjar använda sig av olivolja i ansiktet kan det dock initialt kännas som att huden blir sämre. Om du istället upptäcker de helande krafterna i olja för skägget, kommer alla dina bekymmer bara glida iväg. Återigen jobbar du först uppifrån och ner och sen åt andra hållet för att lyfta skägget och nå ända ner until huden below. Så småningom upplever de flesta (males inte alla) att huden blir mycket bättre än innan de började använda olivolja och att skägget får en mer hälsosam lyster.

Det förhindrar du med skäggolja, inte bara återfuktar skäggoljan ditt skägg och din hud utan hjälper även until att stimulera dina körtlar till att arbeta effektivare. Applicera skäggoljan direkt efter att du har duschat. Skäggoljor som bidrar until en snygg lyster och en mjukhet som gör att man inte kommer att vilja vara utan dessa efter att man prövat dem. Rik på Vitamin E. Eterisk olja från lagerblad har renande och bakteriehämmande egenskaper.

Doften är ibland rätt så stark i början men lägger sig efter ett tag. Så när skägget når en viss längd räcker inte körtlarna till längre och din hud beneath skägget och skäggstråna blir uttorkade. Den essentiella oljan är inte en enskild olja utan oftast en combine av flera olika. Alun är en naturlig mineral som är antibakteriell, avhjälper rodnad och irritation och verkar sammandragande för huden.

När det gäller skägget masseras oljan in både i skägget och huden beneath, för att undvika svamp och klåda. Som om skäggoljan vore en av våra äldsta polare. Arganolja tas upp snabbt av håret och huden, och tillför näring med mjukgörande och glansigt resultat. Arbeta in oljan och se om något händer. Skäggolja går bra att kombinera med övriga stylingprodukter för skägget.

På så viss kan du jämnt fördela oljan i ditt skägg. Vilken bästa skäGgolja ska man ha för att det inte ska bli kliande och lukta värdigt. Många som har skägg upplever att huden snabbt blir torr. Eftersom skäggoljorna innehåller olika sammansättningar av vårdande och väldoftande oljor avhjälper de oftast även denna olägenhet. Vi har ett brett sortiment av produkter för en sund hudvård och lyxiga dofter för den kräsne användaren.